couperose - elineskincare

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

HUIDVERJONGING & -VERBETERING > HUIDVERBETERING
________________________
Couperose
behandelingen


   met hoogenergetisch licht voor het snel aanpakken van
   gesprongen adertjes

   voor het versterken van de vaatwanden

v  Productadvies voor thuis
        
Last van rode wangen? Zie je duidelijk rode adertjes in je gezicht zitten en wil je die het liefst camoufleren?

Couperose is een veel voorkomend probleem bij vrouwen, wat meestal voorkomt op de wangen en de neus. Couperose zijn chronische verwijde bloedvaatjes, met hierin stilstaand bloed. Deze vaatjes kunnen zich niet meer vanzelf vernauwen door collageen en elastine gebrek in de huid. Couperose breidt zich meestal vanzelf uit, het is daarom belangrijk om dit zo vroeg mogelijk te behandelen en stimulerende factoren te vermijden zoals: temperatuurschommelingen, te veel blootstelling aan de zon, alcohol en sterk gekruid voedsel.
Altijd maar rode wangen of neus hebben is erg vervelend en kan een grote impact hebben op jezelf vertrouwen, wanneer je jezelf in de spiegel ziet zie je alleen maar de roodheid . Dit kun je natuurlijk dagelijks camoufleren, maar hoe fijn zou het zijn wanneer dat niet meer hoeft en je zonder make-up de deur uit kan!

Wat kan een huidspecialist doen tegen couperose ?
Couperose blijft een bindweefsel zwakte en de kans is groot dat er in de loop van de jaren er toch weer wat verwijde haarvaatjes zichtbaar worden. Om een langdurig resultaat te behalen, is het belangrijk om meer
collageen en elastine
in uw huid te krijgen, dit kan d.m.v. verschillende huidbehandelingen die wij tot onze beschikking hebben i.c.m. huidproducten en indien nodig aangevuld met huidsupplementen. Wanneer je hiermee aan de slag gaat zal couperose niet of in een veel mindere mate terugkomen.


Heb je vragen over de verzorging van je huid met couperose?
Neem gerust contact op: 056.20 28 48 of 0473.20 20 28
Verruestraat 25 8510 Kortrijk - Marke
openingsuren op afspraak
ma 9u - 18u di 9u - 20u wo gesloten
Eline Vierstraete
do 9u - 20u vr 9u - 18u za 9u - 12u
.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu