ENERGIST VPL BEHANDELING - elineskincare

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ga naar de inhoud

ENERGIST VPL BEHANDELING

SPECIALISATIES > GELAATSVERZORGING HUIDVERBETERING
ENERGIST VPL BEHANDELING

Doeltreffende LICHTTECHNOLOGIE voor behandeling
  • verslapte huid                                       
  • pigmentvlekken
  • ouderdomsvlekken
  • rosacea
  • huidtextuur
  • acné (littekens)
  • verwijde poriën
  • gesprongen bloedvaten
  • couperose

SKIN REJUVENATION VPL-BEHANDELING

Energist VPL UltraPlus : een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen
zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden.
Door verschillende factoren, zoals veroudering en zonneschade, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid: fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.
Energist VPL UltraPlus gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om sporen van veroudering uit te wissen.


RESULTAAT

Bij behandelingen voor couperose, pigmentvlekken en onstekingen (acné en rosacea) worden de aandoeningen permanent vernietigd.
Dit betekent echter niet dat u geen nieuwe gesprongen bloedvaatjes, vlekken of ontstekingen kunt krijgen, maar deze zijn op hun beurt dan weer perfect te verwijderen met een onderhoudsbehandeling.

Bij huidsverjongingsbehandelingen wordt er vanaf de eerste Energist VPL UltraPlus behandeling een natuurlijk huidsverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid gestart.
Dit proces is op zijn hoogtepunt op ongeveer één maand na de behandeling.

Naargelang u meerdere behandelingen ondergaat, zal uw natuurlijke huidsverjongingsproces ook meer gestimuleerd worden. Het is daarom aangeraden om een kuur te volgen van 3 tot 6 behandelingen.
Om uw resultaat optimaal te kunnen behouden en nog te verbeteren, is het raadzaam de kuur te vervolgen met regelmatige onderhoudsbehandelingen.
Energist: een ongeëvenaard systeem.

Terug naar de inhoud